Acasă Actualitate Alcoolul conduce pe drumurile din judeţ

Alcoolul conduce pe drumurile din judeţ

126

Polițiștii olteni au depistat mai mulţi şoferi care se aflau sub influența alcoolului la volan, ceea ce i-au determinat pe oamenii legii să întocmească mai multe dosare penale. Poliţiştii prezintă cazurile în cadrul unui comunicat de presă:

„- La data de 25 august a.c., polițiștii au depistat un bărbat, de 36 de ani, din comuna Brastavățu, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Grădinile, având o concentrație 0,72 mg/L alcool pur în aerul expirat.
– La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au depistat în trafic o femeie, de 47 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului.
În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,47 mg/L alcool pur în aerul expirat.
– La data de 26 august a.c., în timp ce acționau pentru siguranța traficului rutier, polițiștii olteni au depistat un bărbat, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Osica de Sus, având o concentrație de 0,59 mg/L alcool pur în aerul expirat.
– În aceeași zi, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal au depistat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Livezi, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,86 mg./L alcool pur în aerul expirat.
– Totodată, pe strada Bradului, din municipiul Caracal, polițiștii au depistat un bărbat, de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,64 mg./L alcool pur în aerul expirat.
– De asemenea, pe raza comunei Bârza, polițiștii au oprit în trafic un bărbat, de 44 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 1,05 mg/L alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii Secției de Poliție Rurală Perieți au depistat în trafic un bărbat, de 68 de ani, din comuna Schitu, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,50 mg./L alcool pur în aerul expirat.
– Acționând pe raza municipiului Slatina, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 1,21 mg./L alcool pur în aerul expirat.
În urma acestor activități, în toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

NU CONDUCEȚI SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE!
PUNEȚI ÎN PERICOL VIAȚA DUMNEAVOASTRĂ, PRECUM ȘI A CELORLALȚI PARTICIPANȚI LA TRAFIC!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.