Acasă Cultură La Slatina. USAMV investește în educație!

La Slatina. USAMV investește în educație!

230

     Proiectul „Creșterea gradului de competitivitate a angajaților, antreprenorilor și a întreprinderilor care activează în domeniile SCN/SNCDI” a fost lansat marți, 31 iulie 2018, la Slatina.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman. Valoarea totală a proiectului este 4.193.397,59 de lei din care 3.564.387,95 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE, 545.141,56 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național, 83.868,08 lei confinanţare eligibilă a beneficiarului.
Prezentarea generală a proiectului a fost făcută de managerul de proiect, Răzvan Panait. În susținerea acestei investiții, în oameni și în capacitățile lor manageriale, au avut argumente lectorul universitar Victor Tița, director al Filialei USAMV Slatina și profesorul universitar dr. Ion Bozgă.

Se urmărește sprijinirea a cel puțin 502 persoane, în vederea creșterii gradului de adaptare al activității acestora la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv. Formarea profesională trebuie să continue toată viața. Un mediu economic competitiv susține și implică acest proces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.