Acasă Actualitate Slatina, gazda unui concurs între pompierii din patru judeţe

Slatina, gazda unui concurs între pompierii din patru judeţe

92

Municipiul Slatina va fi, în perioada 25-27 iulie 2018, gazda fazei zonale a ,,Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență”. La această fază vor participa echipaje de pompieri militari din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Olt, Argeș, Giurgiu și Teleorman.
„Echipajele participante îşi vor demonstra abilitățile la probele: Scara de fereastră – opt concurenți, Pista cu obstacole pe 100 de metri – 8 concurenți, Ştafeta 4X100 de metri – 2 echipe cu câte opt concurenți și Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă – șapte concurenți. Probele de concurs sunt similare cu cele ale concursurilor sportive internaționale al pompierilor, organizate de Comitetul Internațional de Prevenire și Stingere a Incendiilor (C.T.I.F. ). Loturile vor fi formate dintr-un conducător de lot, un antrenor, opt concurenți și două rezerve.
La etapa finală, care se organizează de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, participă primele nouă loturi clasate, în ordinea crescătoare a sumei rezultatelor care se iau în calcul pentru clasamentul la cele patru probe.
Festivitatea de deschidere va avea loc în data de 26 iulie, începând cu ora 08.00, la sediul ISU Olt, iar premierea echipelor clasate pe podium se va desfășura, vineri, 27 iulie, la Stadionul «1 Mai» din municipiul Slatina, după încheierea probelor de concurs.”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.