Acasă Politic PMP ia atitudine! Şi la Olt

PMP ia atitudine! Şi la Olt

374

În urma ultimelor întâmplări de pe scena politică naţională, PMP Olt, condus de viceprimarul oraşului Balş, Vanina Badea, reacţionează prin intermediul unui comunicat de presă pe care vi-l redăm în totalitate:
„PMP salută decizia CCR şi reconfirmă că este singurul partid care face cu adevărat opoziție reușind să blocheze o iniţiativă legislativă a coaliției de guvernare PSD-ALDE. Curtea Constituţională a României a admis ieri sesizarea formulată de 80 de parlamentari ai Partidului Mişcarea Populară, PNL şi deputaţi neafiliaţi în legătură cu iniţiativa legislativă care modifică Legea 393/2004 privind statutul aleşilor locali. PSD nu a reușit nici de această dată să destructureze PMP. Primarii și consilierii locali pe care i-am avut până acum rămân unde le este locul, inclusiv cei care au venit în partid odată cu fuziunea prin absorbție a UNPR! CCR a admis sesizarea de neconstituționalitate depusă de PMP și PNL cu privire la modificările aduse de partidul – stat, PSD, Legii nr. 393/2004 privind statutul aleșilor locali .
De asemenea, PMP, alături de USR şi PNL, a atacat la CCR Codul Adminstrativ care este antinațional şi prin care se introduc pensii speciale pentru aleșii locali și se oficializează limba maghiară.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.