Acasă Actualitate Oprescu a reușit!

Oprescu a reușit!

960
       Marți, 17 iulie 2018, în Sectorul 2 din București, la Casa Fotbalului, a fost organizată ceremonia de absolvire a cursanților de la licența UEFA PRO, generația 2018…
Printre absolvenții cursului se află și fostul antrenor de la ultima variantă a FC OLT, Dan Oprescu. Originar din Piatra-Olt, adoptat de fotbalul arădean cu mulți ani în urmă, acolo unde a evoluat ca jucător și unde s-a stabilit ulterior, Oprescu se regăsește, de marți, pe lista celor 27 de absolvenți ai cursurilor de licență UEFA PRO.
Alături de acesta au mai fost: Alexandru Andrași, Cosmin Bărcăuan, Octavian Benga, Sorin Brîndescu, Alin Chița, Aristică Cioabă, Sorin Colceag, Mugurel Cornățeanu, Nicolae Dică, Laurențiu Diniță, Daniel Dobai, Florin Fabian, Constantin Giurescu, Diego Longo, Iulian Matei, Adrian Mihalcea, Iosif Nastai, Vasile Neagu, George Ogăraru, Alin Pânzaru, Cristian Petre, Ioan Petrescu, Ladislau Popovits, Cristinel Țermure, Aurel Țicleanu și Valeriu Tiță.
Într-o declarație, la cald, Dan Oprescu a spus că: „A fost o experiență extraordinară. Mă bucur foarte mult că am reușit să-mi îndeplinesc acest obiectiv și aștept cu nerăbdare să pot pune în practică tot ceea ce am învățat în această perioadă. Este o etapă importantă a carierei mele și sunt încântat de faptul că am avut alături de mine adevărați profesioniști, oameni dedicați acestui sport, colegi care-și propun să facă performanță la cel mai înalt nivel, pentru fotbalul românesc. Avem mult de lucru, suntem absolut convinși de lucrul acesta, dar pentru asta ne-am apucat de treabă și am îmbrățișat această meserie. În ceea ce mă privește, în perioada următoare, fiind selecționer al naționalei de fotbal under 19 mi-am propus accederea echipei în Turul de Elită. Este un obiectiv realizabil și am încredere că vom obține ceea ce ne-am propus”.
Dan Oprescu începe, pe 28 iulie, la Mogoșoaia, pregătirea cu naționala României Under 19, pe care o coordonează, selecționată care pe 7 și 9 august 2018 va întâlni echipa similară a Israelului, în două partide amicale de pregătire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.