Acasă Actualitate Poliţia, în acţiune. 11 dosare penale

Poliţia, în acţiune. 11 dosare penale

166

În cadrul acţiunilor destinate creșterii gradului de siguranță în trafic pe drumurile publice, poliţiştii olteni dat şi peste cetăţeni care nu au respectat legea. Astfel, au fost întocmite 11 dosare penale pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice.

Prin intermediul unui comunciat de presă, poliţiştii olteni prezintă situaţiile în care s-a dus la întocmirea de dosare penale:
„La data de 07 iulie a.c.,, ora 23:00, pe Drumul Național 65, pe raza comunei Găneasa,
a fost depistat un bărbat de 21 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,71 mg/l în aerul expirat.
Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice,
La data de 07 iulie a.c., ora 00:10, pe Drumul Județean 653, pe raza comunei Schitu, județul Olt, a fost depistat un bărbat de 46 ani, din comuna Perieţi, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
La data de 08 iulie a.c., ora 1650, pe Drumul Județean 642, în comuna Scărișoara, a fost identificat un bărbat de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
La data de 08 iulie a.c., ora 1630, un bărbat de 22 de ani, din comuna Rotunda, a fost depistat în timp ce conducea un moped, neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere, moped ce-i fusese încredințat de un minor de 17 ani din aceeași localitate.
Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, încredințarea unui vehicul spre a fi condus de o persoana care nu posedă permis și conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.