Acasă Actualitate Marius Iancu: „PSD respectă ce a promis”

Marius Iancu: „PSD respectă ce a promis”

91

Deputatul Marius Iancu anunţă, pe pagina sa de socializare, că punctul de pensie va creşte de la 1000 lei la 1100 lei, lucru promis de formaţiunea politică din care face parte:
„Guvernul României legitimat prin votul românilor a anunțat că punctul de pensie va crește, de la 1 iulie 2018, de la 1000 lei, la 1100 lei. Este a doua creștere a punctului de pensie, în cei doi ani de guvernare PSD.
Pensionarii au beneficiat, până acum, de o creștere a veniturilor cu 60%, urmând ca până în ianuarie 2021, punctul de pensie să ajungă la 1775 lei, adică 45% din salariul mediu, așa cum este prevăzut în Programul de Guvernare.
PSD respectă ce a promis, iar românii au mai mulți bani în buzunare și un trai mai bun.”, spune acesta.

De asemenea, într-o altă postare, deputatul prezintă, prin intermediul unui articol dintr-o publicaţie dedicată Diasporei, că „Peste 171 de hectare de teren din Uniunea Europeană a fost utilizat în 2016 pentru producţia agricolă, iar o treime din ferme (33%) sunt în România, o altă treime fiind în Polonia (14%), Italia (10%) şi Spania (9%), arată datele publicate joi de Eurostat”.
„Cu un asemenea potențial al agriculturii românești, măsurile și programele Guvernului și legile adoptate în Parlament sunt tocmai pentru a dezvolta acest sector, a exploata fiecare zonă a țării și a readuce produsele românești în piețe, magazine și pe mesele românilor. Iar aceste lucruri au început să se vadă.”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.