Acasă Politic Senatorul Siminica Mirea a primit un răspuns

Senatorul Siminica Mirea a primit un răspuns

234

Judeţul Olt are nevoie de soluţii, iar de asta se ocupă oamenii aleşi de cetăţeni pentru a le uşura activităţile de zi cu zi. La începutul lunii, senatorul Siminica Mirea se adresa, prin intermediul unei interpelări, ministrului Transporturilor, Lucian Şova, referitor la descongestionarea traficului rutier în orașul Balș, județul Olt. Senatorul spunea atunci că „există o stare acută de disconfort atât pentru locuitorii orașului, nevoiți să își planifice activitățile curente în funcție de modul cum își permit să traverseze bulevardul central, zonă de drum european, cât și pentru cei care tranzitează orașul.
Nu este o noutate, e o certitudine zilnică. Aici, în anumite perioade ale zilei, parcurgerea a cinci kilometri înseamnă chiar și o oră… Inadmisibil pentru o țară cu pretenții de civilizație europeană.”

Ministerul Transporturilor i-a răspuns senatorului pozitiv:
„Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a realizat un proiect de semaforizare treceri de pietoni în vederea fluidizării traficului în orașul Balș. În acest sens, au fost solicitate alocări bugetare pentru obiectivul Execuție sistem de semaforizare treceri de pietoni pe DN65 pe raza localității Balș și pe DN6 pe raza localității Filiași, astfel încât în cursul acestui an să poată fi demarate lucrările”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.