Acasă Actualitate AJOFM Olt, anunţuri importante pentru olteni

AJOFM Olt, anunţuri importante pentru olteni

466

În luna iulie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza cinci programe de formare profesională la nivel judeţean. La aceste programe de formare profesională vor participa 70 de persoane, care vor beneficia gratuit de formare.
„Meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza programele de formare profesională, vizează calificări precum : ospătar(chelner) vânzător în unităţile de alimentaţie -14 persoane; infirmieră – 14 persoane; maseur – 14 persoane; instalator instalaţii tehnico-sanitare si de gaze – 14 persoane; lucrător în comerţ – 14 persoane. Informaţii suplimentare se pot obţine de la Compartimentul Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Prelungirea Crişan, nr.2, tel.0249/415731.”, se arată într-un comunicat emis de AJOFM Olt.

AJOFM Olt aşteaptă absolvenţi de liceu
Instituţia îi sfătuieşte pe absolvenţii de liceu promoţia 2018, pentru a putea beneficia de primă de inserţie sau după caz, de indemnizaţie de şomaj, să se înregistreze în evidenţele agenţiilor locale şi punctelor de lucru din subordinea AJOFM Olt în termen de 60 de zile de la data absolvirii, respectiv până la data de 24 iulie 2018 inclusiv. Dacă absolvenţii de liceu nu se înregistrează nu vor mai beneficia de şomaj
Actele necesare pentru înregistrarea la AJOFM Olt, ca persoană în căutarea unui loc de muncă, sunt urmatoarele: act de identitate (copie şi original); adeverinţă din care să rezulte data absolvirii (copie + original); adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea «apt muncă».
Elevii care nu au situația școlară încheiată la unele discilpline, se pot înregistra în evidențele AJOFM Olt în termen de 60 zile de la data promovării examenului de corigență (data înscrisă în adeverința eliberată de instituția de învățământ).
Pentru a se înregistra tinerii din judeţul Olt se pot adresa agenţiilor locale şi punctelor de lucru din subordinea AJOFM Olt, în a căror rază teritorială îşi au domiciliu: Agenţia Locală Slatina- str. Prelungirea Crişan, nr. 2; Agenţia Locală Caracal – str. Nicolae Titulescu, nr. 29; Punct de Lucru Balş – str. Nicolae Balcescu, bl.152, ap.1 şi 3; Punct de Lucru Corabia – str. T. Vladimirescu, nr. 52; Punct de Lucru Draganeşti Olt, str. N.Titulescu, nr.111
Toate agenţiile locale si punctele de lucru funcţionează zilnic, dupa urmatorul program: luni- joi – 08.00-16.30; vineri – 08.00-14.00”, spun reprezentanţii instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.