Acasă Actualitate PNL Olt, la alt nivel

PNL Olt, la alt nivel

188

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu a susţinut o conferinţă de presă joi, 31 mai 2018, la sediul organizaţiei liberale, avându-i alături pe doi membri cu greutate ai partidului: medicul Viorel Dumitrescu şi primarul Studinei, Marian Vasile. Viorel Dumitrescu este membru al PNL Olt din ianuarie 1990, consilier judeţean şi nou preşedinte al PNL Slatina – prima funcţie politică din cadrul partidului, Marian Vasile este primar al comunei Studina, de trei mandate, şi vicepreşedinte al PNL Olt, ocupându-se de sectorul Strategii Politice şi Comunicare. Prin noile numiri, PNL Olt îşi propune ca activitatea partidului să fie la un alt nivel, al profesionalismului şi, în special, al implicării. Elemente principale pentru următorii ani electorali şi pentru a fi o opoziţie aşa cum trebuie.
„L-am numit pe Gabriel Buliteanu în funcția de președinte interimar al PNL Slatina, tocmai pentru a revitaliza această organizație. La acel moment am luat decizia de a acorda o șansă unui tânăr, unui coleg de-al nostru, unui om de afaceri care își dorea de foarte mult timp să ocupe această poziție. În urma discuțiilor cu dumnealui și în urma promisiunilor care mi le-a făcut mie și colegilor din Biroul Politic Județean legat de ce anume își dorește să facă eu am fost convins și le-am propus colegilor să-l nominalizăm pentru această funcție. La acest moment vă spun că nu mai sunt absolut convins. Nimic din ce mi-a promis nu a făcut. Este în continuare colegul nostru, este membru PNL, dar ca președinte nu a făcut ceea ce noi ne dorim să facă președintele organizației municipale Slatina. Am propus desemnarea doctorului Viorel Dumitrescu în funcția de președinte interimar al PNL Slatina”, a spus Voiculescu.

Reîntoarcerea lui Marian Vasile
Marian Vasile revine în atenţia opiniei publice în calitate de vicepreşedinte al PNL Olt, funcţie pe care acesta a mai ocupat-o. Vasile a motivat de ce s-a întors în această funcţie:
„ Această funcție am mai ocupat-o până mai acum un an și jumătate în cadrul PNL. Nu este o funcție ușoară. Știu la ce mă înham. Am considerat că este momentul să mă întorc, să facem echipă. Este nevoie de opoziție, este nevoie de construcție, este nevoie de oameni. Alături de mine vom avea mai mulți oameni care au încredere în mine și care își doresc să continue alături de mine în cadrul PNL. Nu spun că am să fie eu cel care omoară balauri , dar pot să spun cu adevărat că îmi cunosc puterea, știu ce am de făcut și am găsit aici o echipă frumoasă pe care o putem consolida”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.