Acasă Fără categorie Marius Iancu: „Echipa de la Olt rămâne unită”

Marius Iancu: „Echipa de la Olt rămâne unită”

331

Deputatul Marius Iancu critică acţiunile de destabilizare a PSD după ce a pierdut preşedinţia României, iar acum vrea ca partidul din care a pelcat să piardă guvernarea ţării.
„Victor Ponta s-a transformat dintr-o tânără speranță a PSD și a politicii românești, într-o mare dezamăgire pentru toți cei care l-au susținut și i-au acordat încredere.
PSD i-a oferit totul acestui individ care a fost deputat, ministru, președintele partidului, prim ministru și candidat la prezidențiale. A renunțat la partid și ne-a dat jos propriul guvern, în cel mai laș mod cu putință. În campania electorală pentru președinția României a adoptat o atitudine arogantă și nu a fost în stare să își câștige propriul capital de imagine.
După ce PSD a pierdut și alegerile prezidențiale și guvernarea din cauza lui, are, acum, tupeul să critice acest partid și liderii lui actuali și să încerce să destabilizeze PSD pentru a pierde din nou guvernarea.
Așa cum a spus și presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, echipa de la Olt rămâne unită la fel ca și până acum, susținem guvernul și implementarea programului de guvernare pentru care am primit un vot istoric din partea cetățenilor, vot pe care noi îl respectăm.”

Printre oameni
Deputatul a fost prezent, de Rusalii, în comuna Osica de Sus, acolo unde s-a întâlnit cu cetăţeni şi a transmis un mesaj:
De Rusalii, oamenii din Osica de Sus au sărbătorit și prima ediție a Zilei Comunei. S-au adunat pe stadionul din localitate și au ascultat muzică, au jucat și i-au admirat pe calusari. Felicitări primarului Gheorghe Manicea pentru organizarea acestui eveniment care va deveni o tradiție pentru comuna sa. Îl felicit și pe primarul comunei Oporelu, Valerin Burciu, pe primarul comunei Perieti, Costin Valceleanu si pe primarul comunei Sprâncenata, Marin Mihaesteanu pentru că în această zi de sărbătoare le-au oferit oamenilor din localitățile lor bucuria de a petrece împreună.

TSD Caracal are un nou preşedinte
Mariu Ianncu a participat la şedinţa TSD Caracal, acolo unde s-a votat un nou preşedinte al organizaţiei municipale de tineret:
Felicitări noului președinte al TSD Caracal, Bogdan Topircean și mult succes alături de echipa sa!
Îl felicit și pe Octavian Stănescu, Toto, actualul viceprimar al Municipiului Caracal pentru toată activitatea sa politică și administrativă. Poate fi un exemplu pentru mulți tineri social democrați. A început în organizația de tineret, s-a implicat în viața comunității caracalene și, acum, are o funcție importantă în administrația locală. În acest fel se face politică, pentru oameni, ascultându-i, găsind soluții la problemele lor și venind cu proiecte pentru a le face viața mai bună. Trebuie să le arătați oamenilor ca sunteti alaturi de ei, ca votul lor vă responsabilizeaza și că împreună puteti schimba lucrurile. Voi puteti face asta pentru că voi sunteti România!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.