Acasă Actualitate Centrul Militar Judeţean Olt, activităţi pentru recrutarea tinerilor

Centrul Militar Judeţean Olt, activităţi pentru recrutarea tinerilor

238

Prin intermediul unui comunicat de presă, Centrul Militar Judeţean Olt (CMJ Olt), prezintă două activităţi de recrutare a tinerilor, care-şi doresc o carieră militară.
Astfel, în perioada 14.05.-29.06.2018, ca urmare a reînfiinţării Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanţa, CMJ Olt recrutează tineri în scopul transferului elevilor din învăţământul liceal civil la colegiul mai sus menţionat, pentru înfiinţarea claselor a X-a şi a XI-a, în anul şcolar 2018 – 2019.
„Criteriile specifice de recrutare pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească cumulativ sunt: să fie absolvenţi ai clasei a IX-a, respectiv ai clasei a X-a, în anul şcolar 2017-2018, la specializarea „matematică-informatică”; să aibă cel puţin media generală 8.00 şi cel puţin media 7.00 la disciplinele „matematică”, „informatică”, „fizică” şi 2limba engleză”, în clasa a IX-a, respectiv în clasele a IX-a şi a X-a; să aibă media la „purtare” cel puţin 9.00, în clasa a IX-a, respectiv în clasele a IX-a şi a X-a, conform prevederilor normelor în vigoare ce reglementează organizarea şi funcţionarea unităţilor de învăţământ preuniversitar; candidaţii să nu fi repetat nici unul din anii de studii liceale şi să nu fie în situaţie de corigenţă.
De asemenea, CMJ Olt desfpşoară, până la data de 15.06.2018, activităţi pentru recrutarea tinerilor pentru posturile de soldaţi/gradaţi profesionişti.
Pe lângă toate acestea, CMJ Olt, informează că: „până pe data de 31.07.2018 Centrul Militar Judeţean Olt continuă activităţile de recrutare şi selecţie a cetăţenilor pentru ocuparea posturilor de rezervist voluntar disponibile la nivelul unităţilor militare aparținând Ministerului Apărării Naționale din judeţul Olt. Menționăm că recrutarea se face din rândul bărbaţilor şi femeilor cu sau fără stagiul militar satisfăcut, cu vârste cuprinse între 18 ani şi 55 de ani. Detalii suplimentare despre programul de desfăşurare a activităţilor şi criteriile specifice de recrutare le puteţi solicita la sediul Centrului militar județean Olt din Slatina, str. Drăgănești nr. 29 sau telefonic la numerele 0249.43.12.55 şi 0249.43.71.73.

Articolul precedentPercheziţii la Olt
Articolul următorMarius Iancu: „Echipa de la Olt rămâne unită”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here