Acasă Administrație Să moară Expresul de necaz! Caracalul are o centură gata şi una...

Să moară Expresul de necaz! Caracalul are o centură gata şi una în lucru

239

Pentru joi, 24 mai a.c., este anunţată deschiderea oficială a tronsonului de drum care reprezintă centura de sud-est a Caracalului. Lucrare finalizată, până la urmă, după aşteptări şi aşteptări. Proiectul facerii centurii a debutat în anul 2011, fiind reziliat la un an distanţă din cauza lipsei progresului fizic. În anul 2014, lucrările au fost câştigate, prin licitaţie, de o firmă, care a dus la bun sfârşit proiectul. Valoarea totală a proiectului a fost de 44.472.173,75 lei, fără TVA.
Şi nu e doar atât. Marţi, 22 mai a.c., tot la Caracal, au început lucrările la proiectul „Extindere si reabilitare strada Walter Mărăcineanu”, constând în construirea unei minicenturi ocolitoare (varianta de ocolire, zona de Nord a municipiului) de 1,81 Km lungime. Valoarea întregului proiect este de 1.862.406,70 lei cu TVA, finanţat prin Programul National de Dezvoltare Locală, etapa I. După ce minicentura va fi dată în folosinţă, traficul greu nu va mai trece pe strada Ţepes Vodă, ci va fi deviată pe noua arteră.
Iată cum la Caracal avem de aface nu cu una, ci cu două centuri. În acest timp autostrada Piteşti-Slatina-Craiova e în copac, iar acesta e în desprindere lină de la sol. Tot mai multe surse spun că nu se mai face. Birocraţie excesivă, frică de asumare a răspunderii, iresponsabilitate, luaţi-vă ce răspuns vreţi. Traficul infernal din Balş e cadou din partea actualei guvernări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.