Acasă Administrație Primăria orașului Piatra-Olt și-a respectat tradiția

Primăria orașului Piatra-Olt și-a respectat tradiția

223
         De ani de zile, de Sfinții Constantin și Elena, primăria orașului Piatra-Olt își sărbătorește ziua, inițiativă fericită, deoarece venirea invitaților, de pretutindeni, implică urgentarea acțiunilor de curățenie și înfrumusețare a localității din partea edililor. Oricum, orașul se dezvoltă, având acum și industrie proprie – PROLYTE – care realizează scene pentru spectacole în aer liber, la standarde europene, deosebit de moderne.
Cu ocazia acestei sărbători, locuitorii se destind la o horă și o sârbă, lăsând de-o parte grijile și necazurile cotidiene. Și, totuși, orice vizitator poate realiza faptul că la baza acestei reușite au stat săptămâni – sau poate luni – de pregătire asiduă a orașului, pentru acest eveniment.
Și asta, cu atât mai mult cu cât domnul inginer, Udrescu Tudor, primar al orașului de peste 14 ani, a ținut să invite și oficialitățile județului, cu care conlucrează pentru binele urbei. Și cum președintele Consiliului Județean Olt, economistul Marius Oprescu este și fiu al localității, este lesne de înțeles că totul trebuia să fie impecabil…
Și pentru ca toată lumea – invitați, vizitatori, localnici – să se simtă bine, artiștii au fost aleși cu mare atenție, astfel că s-au încins hore și sârbe pe muzica invitatelor: Olguța Berbec, Mariana Ionescu Căpitănescu, Emilia Dorobanțu. Melodiile au fost alternate cu cântecele de mare sensibilitate și nostalgie ale lui Cătălin Crișan, care aminteau spectatorilor mai vârstnici despre frumoasele vremuri ale tinereții. Și, nu știu de ce, ascultând cântecele lui Cătălin Crișan, de acum trei decenii, aveai senzația că în spate, undeva, se aud valurile mării…
Reușitul spectacol s-a încheiat cu repertoriul îndrăgitei artiste Elena Gheorghe, invitații, vizitatorii și localnicii felicitând organizatorii pentru această sărbătoare de neuitat.
CONSTANTIN VICTOR
22.05.2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.