Acasă Actualitate Un caracalean, pericol public…

Un caracalean, pericol public…

254

Poliţiştii au depistat, la 21 mai a.c., un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Caracal, că circula,cu un autoturism, fără permis de conducere. Mai mult, acesta avea şi având o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
„La data de 21 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au acționat pentru siguranța participanților la trafic. Cu aceasta ocazie, aceștia au depistat în trafic un bărbat, de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,90 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efctuate, s-a constatat faptul că autoturismul nu era înmatriculat, numărul atașat fiind fals. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare.”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.