Acasă Actualitate Din agenda deputatului Marius Iancu

Din agenda deputatului Marius Iancu

88

Deputatul Marius Iancu ţine să precizeze, într-o postare pe pagina sa de socializare, că execuția bugetară din primele patru luni ale lui 2018 arată o creştere 11,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut:
„Printre atâtea știri false, analize înspăimântătoare despre cum și de ce este România în colaps financiar și despre cât de săraci suntem și de cât de greu trăim în țara noastră, este dificil să vedem realitatea. Execuția bugetară în primele patru luni ale anului 2018 arată că veniturile la buget au crescut cu 11,8% față de aceeași perioadă din 2017, veniturile colectate de ANAF au crescut cu 11,8%, iar valoarea investițiilor s-a dublat în perioada ianuarie -aprilie 2018, față de aceeași perioada din 2017, ajungând la 5,9 miliarde de lei.
Cifrele acestea nu pot fi contestate. Românii știu că au mai mulți bani în buzunare și că azi este mai bine decât ieri.”

„Tinerii din TSD Corabia trebuie să se implice”
Marius Iancu a participat, recent, la şedinţa de constituire a organizaţiei de tinere PSD Corabia (TSD Corabia), preşedinte fiind reales Cristina Ionescu, o tânără ambiţioasă.
„Cristina Ionescu, președintele reales al TSD Corabia și tinerii social democrați care fac parte din echipa ei vor putea să contribuie la transformarea orașului Corabia. Îi felicit și le urez mult succes.
Cu entuziasmul, ideile si puterea lor de muncă, orasul de pe malul Dunării își va continua dezvoltarea. Dacă au ales să rămână acasă sau sa se întoarcă în orasul natal, tinerii din TSD Corabia trebuie să se implice, să arăte că se poate. Și ei pot face asta pentru că ei sunt România.” spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.