Acasă Actualitate Din agenda deputatului Marius Iancu

Din agenda deputatului Marius Iancu

121

Deputatul Marius Iancu a participat vineri, 4 mai a.c. la şedinţa TSD Drăgăneşti-Olt, acolo unde au avut loc alegeri în cadrul acestei organizaţii.
„Îl felicit pe Radu Alexadru care a primit votul pentru un nou mandat la conducerea Olt. Îi felicit, de aseamea, pe toți colegii lui care au ales să facă pasul către politică.
Politica nu înseamnă luptă, orgolii, ură și jigniri, așa cum, din păcate, văd tinerii în spațiul public. Politica este despre oameni, despre cei pe care îi întâlnesc pe stradă, la cumpărături, în parc, la locul de muncă, școală sau facultate. Pentru ei trebuie sa aibă idei, proiecte pe care să ni le prezinte pentru a le putea transforma în lucruri bune pentru cetățeni. Trebuie să le demonstrăm că se poate și tinerii din TSD au puterea sa facă asta. Ei sunt România!”, a spus deputatul.

Marius Iancu: „Un partid în «moarte clinică» face moțiune pe Sănătate”
„Am tot auzit ca PSD nu guvernează bine pentru că nu este normal ca România să aibă creștere economică de peste 7%, că salariul mediu net a crescut cu 14,4%, ca salariile în Sănătate s-au dublat iar, de exemplu, un medic rezident câștigă acum un salariu brut de 5.700 de lei, iar un medic primar, 13.338 de lei.
Așa că, PNL a depus o moțiunea de cenzură «PSDragnea duce sănătatea în moarte clinică», împotriva ministrului Sănătății, Sorina Pintea. Profitând de negocierile pentru contractul colectiv de muncă din sănătate și dezbaterea publică despre sporurile salariale din acest domeniu, liberalii vor să arate că mai există și ei în viața politică. Și cum nu prea au multe de spus, o dau înainte cu «PSDragnea» că doar nu pot să spună că ei au susținut un Guvern de tehnocrați care a lăsat bebelușii fără vaccin, bolnavii cronici fără medicamente și care a blocat transplantul de plămâni în România. Luna trecută a fost realizat primul transplant pulmonar din România, la Spitalul Clinic «Sfânta Maria» din București. Probabil un alt motiv pentru liberali să dorească demiterea ministrului Sănătății. Și, în lipsa unor alte proiecte, tot jucându-se că face opoziție, sesiunea parlamentară trece mai repede pentru PNL, un partid în «moarte clinica», spune Iancu, pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.