Acasă Actualitate Jandarmii muncesc în mini-vacanţa de 1 Mai

Jandarmii muncesc în mini-vacanţa de 1 Mai

85
foto: jandarmeriaromana.ro

Jandarmii olteni vor pune în aplicare Planul general de măsuri pentru creșterea siguranței publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Astfel, oamenii legii intensifică măsurile şi suplimentează efectivele, pentru a asigura ordinea în perioada 28 aprilie – 2 mai a.c.
Peste 150 de jandarmi vor veghea la liniştea cetăţenilor şi respectarea legii.

„De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică în zonele unde se preconizează a fi mari aglomerări de persoane, în proximitatea zonelor de agrement şi la manifestările cultural – artistice organizate în această perioadă pe raza localităţilor Slatina, Balş, Scorniceşti, Bobiceşti şi Deveselu.
Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.”, informează Jandarmeria Olt

Totodată, jandarmii mai informează că „cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.