Acasă Politic Din agenda deputatului Marius Iancu

Din agenda deputatului Marius Iancu

125

Într-o şedinţă recentă a Camerei Deputaţilor, deputatul Marius Iancu a votat pentru Legea pentru aprobarea Ordonanței de Urgenta a Guvernului nr. 92/ 2017 privind aprobarea Programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 50 de unități de învățământ

„Sute de copii din 50 de unități de învățământ din țară vor primi o masă caldă. Elevii vor primi o masă caldă pe zi sau un pachet alimentar în limita a 7 lei pe zi. Primăriile de care aparțin unitățile de învățământ pilot vor primi bani de la bugetul de stat, până la sfârșitul anului școlar. Acestea pot decide prelungirea programului din surse proprii”, spune deputatul.

„Să ne redescoperim turismul, valorile, tradițiile și istoria”
Deputatul a aparticipat la conferinţa „Dunărea în anul Centenar”, care a vut loc la Corabia.
Conferința de promovare a turismului din zona Corabia «Dunărea în anul Centenar», organizată de autoritățile locale este începutul dezvoltării turusmului în sudul județului Olt, unde sunt atâtea obiective care trebuie promovate, obiective care au fost reabilitate de Primăria Corabia și Consiliul Județean Olt și care acum trebuie puse în circuitul turistic. Anul Centenarului este prilejul să ne redescoperim turismul, valorile, tradițiile și istoria. Să facem o croazieră pe Dunăre, să vizitam atelierele de ceramică de la Vadastra sau cetatea Sucidava. Sunt idei pentru a petrece un weekend frumos la noi acasă.” spune acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.