Acasă Politic Europarlamentarul Marian Jean Marinescu, la Slatina

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu, la Slatina

275

Marian Jean Marinescu, eurodeputat PNL şi vicepreşedinte al Popularilor Europeni, s-a aflat joi, 12 martie a.c., la Slatina, unde a poposit şi pe la sediul PNL Olt, acolo unde a susţinut o conferinţă de presă. Alături de acesta s-a aflat şi preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

În partea introductivă a e expunerii din cadrul conferinţei de presă, eurodeputatul a spus că: „începe o perioadă foarte importantă, pentru Europa şi, în special, pentru România. În mai puţin de un an vom deţine preşedinţia Consiliului Europei. Va fi o activitte, care ne poate aduce foarte multe beneficii”.

Întrebat cum vede activitatea comisarului european Corina Creţu, eurodeputatul PNL a răspuns: „Eu i-am spus direct doamnei – imaginea nu este bună deloc.”.

Deasemenea, eurodeputatul mai fost întrebat unde ar fi eficient preşedintele Klaus Iohannis, la Bruxelles sau având un nou mandat de preşedinte.
„Este o ipoteză care nu ştiu de unde a apărut. Eu îl vreau pe Iohannis preşedintele României”, a spus acesta.

Marinescu nu se simte ameninţat de Ştirbu
Surse interioare ale PNL afirmă că deputatul Gigel Ştirbu tinde către un fotoliu de europarlamentar, şi anume pe cel al lui Marinescu.
Liviu Voiculescu, preşedintele ales al PNL a spus că: „Fiecare Birou Politic din judeţele, care compun regiunea, va da un vot în favoarea unuia dintre candidaţi. La Olt, va fi un vot democratic şi va fi la momentul în care vom şti exact candidaţii. Până acum, ştim că domnul Marinescu este unul dintre ei, dar mai este timp destul să se înscrie şi alţii”.
În completare, eurodeputatul a declarat: „Eu l-am auzit pe domnul Ştirbu, la Craiova, în şedinţa CDJ Dolj, spunând «eu nu candidez». Să vă spun mecanismul. Pot să fie nu ştiu câţi candidaţi din regiunea Oltenia, organizaţiile vor desemna un candidat, iar eu sunt unul dintre acei candidaţi. Am anunţat că sunt candidat pentru că aşa au vrut ai mei de la Dolj, dar pot să apară şi alţii. Eu n-am niciun fel de problemă. Este foarte devreme această discuţie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.