Acasă Actualitate Alina Popescu, comisar-şef la PNL Olt?

Alina Popescu, comisar-şef la PNL Olt?

657
sursa foto: olt-alert.ro

Au trecut 12 zile de când, la Slatina, pe post de agent de propagandă al Partidului Naţional Liberal, Stelian Tănase, scriitor, publicist, a răspuns invitaţiei organizaţiei Olt a PNL pentru a lansa volumele sale: „Nocturnă cu un vampir. Opus 1” și volumul „Dinastia”.
Evenimentul, găzduit de o incintă a Hotel Parc, a avut un public aparte. Oameni politici, jurnalişti, dar şi o prezenţă, cel puţin interesantă. Comisarul-şef de poliţie Alina Popescu, în prezent în rezervă, care s-a regăsit în distinsa adunare.
Alina Popescu este un personaj public, care a ţinut paginile media în urmă cu niciun an, atunci când, pe seama numirii sale în funcţia de consilier al ministrului Carmen Dan, au curs râuri de cerneală. Toată lumea revoltată de modul cum s-a făcut angajarea în structura centrală a MAI, de cumulul dintre salariu şi pensie, de faptul cum o asemenea poziţie este acordată unui pensionar, fie el ieşit şi prea devreme din structurile statului. Prezenţa sa la Slatina, la manifestarea liberală, e cel puţin ciudată. Doamna de la cabinetul ministrului nu are afinităţi declarate cu liberalii, iar ministrul de resort, care i-a facilitat unele stimulente, pe baza dosarului de cadre, e pesedist până în celula-mamă.
Să se fi reorientat doctrinar Alina Popescu, sau, pur şi simplu, cineva mai trebuie, din când în când, să ia pulsul din afara sistemului?

Nota autoului – Iată ce vuia media despre consilierul ministrului Carmen Dan, Alina Popescu, subiectul întrebării de mai sus:

http://www.stirilekanald.ro/ea-este-alina-popescu-comisarul-sef-pensionat-de-la-ipj-olt-dar-angajata-ulterior-ca-si-consilier-la-acelasi-loc-de-munca-ea-incasa-si-pensie-si-salariu-de-la-ipj-olt-17121412

https://www.cotidianul.ro/comisarul-alina-popescu-de-profesie-consiliera-arunca-in-aer-mai-ul-lui-carmen-dan/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.