Acasă Actualitate Accident grav între Brebeni şi Schitu

Accident grav între Brebeni şi Schitu

218

Două maşini în care se aflau trei persoane au fost implicate într-un accident rutier, care s-a produs pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță, pentru a acorda primul-ajutor. Şoferii celor două maşini, unul dintre ei în vârstă de 49 de ani, originar din comuna Izvoarele, a suferit traumatism cranio-cerebral și dureri toracice, iar celălalt şofer, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Ghimpețeni, cu dureri totacice, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. La acelaşi spital a ajuns şi pasagera uneia dintre maşini, o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Ghimpețeni, care prezenta dureri toracice.
În cauză, poliţiştii au demarat cercetări pentru a afla cauzele care au dus la producerea coliziunii dintre cele două autoturisme:
„În urma verificărilor efectuate, politiştii au constatat că un bărbat din comuna Ghimpeţeni, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Schitu-Brebeni, ar fi efectuat neregulamentar manevra de depăşire a unui autoturism, intrând în coliziune frontală, pe sensul opus de mers, cu un alt autoturism, care se deplasa regulamentar. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Politiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.