Acasă Actualitate Jurnaliştii au schimbat arma. Au lăsat condeiul pentru pistol

Jurnaliştii au schimbat arma. Au lăsat condeiul pentru pistol

104

În contextul evenimentelor organizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt (IJJ), cu ocazia sărbătoririi a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, a avut loc luni, 26 martie a.c., la poligonul de tragere al IJJ Olt, concursul dedicat presei – Cupa Presei la Tir. Presa este unul dintre cei mai importanţi parteneri ai Jandarmeriei.

„Jurnaliştii au avut din nou prilejul de a demonstra pregătirea în folosirea armamentului şi abilităţile de buni trăgători, dovadă fiind calificativele foarte bune pe care le-au obţinut. Concursul s-a desfăşurat în poligonul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor Slatina şi a constat în executarea unei şedinţe de tragere cu pistolul Carpaţi – calibru 7,65 mm, la o distanţă de 15 metri, în ţinta piept cu cercuri. Pentru efortul depus şi priceperea de care au dat dovadă, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, domnul colonel Tudor – Dorel Drejoi a acordat tuturor participanţilor diplome şi le-a mulţumit pentru colaborare şi contribuţia adusă la promovarea imaginii instituţiei.”, a spus Claudia Niţă, purtător de cuvânt al instituţiei.

Câştigătorii de anul acesta sunt: Georgiana Raicu – Locul I, Alina Mitran – Locul II şi Dana Mihăilă – Locul III (feminin), Cătălin Fircoiu – Locul I, Mugurel Georgescu – locul II şi Viorel Raicu – locul III (masculin).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.