Acasă Actualitate Hai şi până la Pirelli, domnule prefect!

Hai şi până la Pirelli, domnule prefect!

1595

Situaţia socială din compania producătoare de anvelope Pirelli, fabrica de la Slatina, este una explozivă. Nu de ieri, de azi. Oamenii se pregătesc de grevă, nemulţumiţi de salarii, de modul cum patronatul înţelege să respecte pe cei care produc plus valoare, pentru acţionariat, prin munca lor. Nemulţumirile sunt legate şi de comunicare internă între decidenţii (ciobanii români) şi cei implicaţi efectiv în procesul de producţie.
În jur de 2000 de oameni lucrează aici. Sindicate, aproape decorative, ies din matcă şi vor firesc mai bine şi echitate.
În faţa acestei situaţii, prefectul judeţului Olt, mare amator de comitete şi comisii, înfiinţate care mai de care, pentru diverse acţiuni instituţionale, poate şi trebuie chiar, prin natura funcţiei, să se implice şi să arate oamenilor de la Pirelli că reprezintă interesele oltenilor în judeţ.

1 COMENTARIU

  1. Domnu zi-zi-zi-ziarist,Pirelli e firma PRIVATA nu de stat,deci pre-pre-prefectul nu are nici-nici-nici o treaba si nici-nici-nici nu poate sa-sa-sa-sa influenteze in vreun fel-fel-fel ce vrea sa faca conducerea unei firme pri-pri-pri-private,nici atita lucru nu ai priceput pina acuma?!?!?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here