Acasă Actualitate Daţi dispăruţi, căutaţi de poliţişti

Daţi dispăruţi, căutaţi de poliţişti

221

Poliţiştii olteni caută o femeie şi un bărbat. Femeia a plecat cu copilul său, de doar două luni, iar bărbatul a plecat în toamna anului trecut.

Originară din Balş, femeia, de 38 ani, a plecat voluntar de la domiciliul concubinului său din acelaşi oraş și nu s-a întors până în prezent. Aceasta a plecat şi împreună cu fiul lor, în vârstă de două luni.
„La data de 09 martie a.c., Coșerin Victor Ștefan din orașul Balș, județul Olt, a sesizat faptul că, concubina sa, a plecat voluntar de la domiciliu acestuia și nu a mai revenit. Femeia a plecat împreună cu fiul minor al acestora, Coșerin Abraham.
Semnalmente: 1,65 metri, constituţie atletică,ten deschis, păr blond lung.
La data plecării de la domiciliu, femeia purta colanți negri, pulover gri, fiind încălțată cu o pereche de pantofi sport”, consemnează poliţiştii.
Cealaltă persoană, dată dispărută, este un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Slatina, care a plecat în seara zilei de 25.09.2017 și nu a revenit până în prezent.
„La data de 25 septembrie 2017 , Ștefan Ioana din municipiul Slatina, a sesizat că fiul său, Ștefan Adrian, de 43 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.
Semnalmente: 1,65 metri, constituţie astenică, păr șaten tuns normal, început de calviție,față ovală, purta barbă și mustață neîngrijite. Nu se cunosc obiectele vestimantare purtate de acesta la data dispariției.” spun oamenii legii.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.