Acasă Actualitate La furat de curent… Prinşi în fapt

La furat de curent… Prinşi în fapt

399

Jandarmii olteni, aflaţi într-un protocol de colaborare cu Distribuție Energie Oltenia , au efectuat, marți, 20 februarie a.c., acțiuni de inspecție și control în vederea depistării și instrumentării în teren a cazurilor de nerespectare a normelor legale de consum în domeniul energiei electrice, cum ar fi consumul fraudulos prin sustragere de energie electrică. În urma acţiunii au fost depistate trei persoane care furau curent electric.

„Pe timpul acțiunilor desfășurate în comun, au fost constatate următoarele :
Numita P.M., în vârstă de 33 de ani, a fost depistată la locuinţa din com. Fălcoiu, unde locuieşte fără forme legale, sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalaţii clandestine, racordată ilegal la reţeaua de alimentare prin intermediul unui conductor electric. Numita M.N., în vârstă de 25 de ani, a fost depistată la locuinţa din com. Dobrosloveni, unde locuieşte fără forme legale, sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalaţii clandestine, racordată ilegal la reţeaua de alimentare prin intermediul unui conductor electric. Numita I.D., în vârstă de 42 de ani, a fost depistată la locuinţa din com. Dobrosloveni, unde locuieşte fără forme legale, sustrăgând energie electrică prin folosirea unei instalaţii clandestine, racordată ilegal la reţeaua de alimentare prin intermediul unui conductor electric. Jandarmii au legitimat persoanele în cauză şi au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt (faptă prevăzută şi sancţionată art. 228 C. Pen.) şi a infracţiunii de folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare (faptă prevăzută şi sancţionată art. 92 (2) din Legea 123 din 10 iulie 2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale”, se arată în comunicatul de presă repis de Jandarmeria Olt.

1 COMENTARIU

  1. Jandarmeria are un protocol cu o firma privat!? Cred ca este o gluma! Jandarmeria are alte atribuții nu suport pentru o firma care face comerț cu energie. Sau se trage de la sponsorizări? Dl. Drejoi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here