Acasă Actualitate Caracal. Incendiul de la o casă, propagat la alte două locuinţe

Caracal. Incendiul de la o casă, propagat la alte două locuinţe

77

Pompierii Detașamentului Caracal și Gărzii Stoenești, au intervenit sâmbătă, 17 februarie a.c., au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, în municipiul Caracal, pe strada Antonius Caracalla, la un incendiu puternic izbucnit la o locuință și care s-a propagat la două gospodării învecinate.
„În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la bunurile dintr-o cameră de locuit și la acoperișul unei casei, la acoperișul casei vecine și la fațada din lambriu, izolată cu polistiren, a altei locuințe.
Intervenția pompierilor a fost îngreunată din cauza spațiului foarte îngust și a distanței mici dintre cele trei locuințe.
Proprietarul gospodăriei de la care a izbucnit incendiul, în vârstă de 65 de ani, cu atac de panică, a fost transportat de echipajul SMURD la CPU Caracal.
Pentru lichidarea incendiului pompierii acționat aproximativ trei ore. Au ars bunurile dintr-o cameră de locuit și acoperișul unei case pe circa zece metri pătrați, aproximativ 60 de metri de acoperiș de la locuința aflată în imediata apropiere și izolația termică pe circa 10 metri pătrați de la a treia locuință. Cauză probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un prelungitor electric.”, se arată într-o informare remisă de ISU Olt.
Pompierii recomandă cetățenilor să nu exploateze instalațiile electrice cu defecțiuni sau improvizații și să evite suprasolicitarea instalațiilor și a prelungitoarelor electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.