Acasă Actualitate Marius Iancu. Program de guvernare respectat

Marius Iancu. Program de guvernare respectat

115

Programul de guvernare al PSD, pe alocuri criticat, are puncte forte, cum ar fi măriri de salarii pentru personalul din poliţia naţională. Astfel, de la începutul lunii, 28.000 de poliţişti au primit, conform programului de guvernare, un salariu mai mare cu 10%, astfel, conform unei Ordonanţe de Urgenţă, emisă de Guvernul României, în 2018, mai cresc veniturile a 127.000 de angajați ai MAI cu 4-5%. Deputatul Marius Iancu dă asigurări că PSD va continua măsurile de dezvoltare a României şi cele promise în programul de guvernare

„28.000 de polițiști au salarii mărite. PSD respectă ce a promis și va acorda salarii decente polițiștilor pentru că avem datoria să redăm demnitatea profesiei de polițist și să cerem exigență și performanță din partea oamenilor legii. Salariile polițiștilor cresc cu până 10% ca urmare a aplicării, de la 1 februarie, a ordinului de ministru privind acordarea unor categorii de sporuri specifice. S-a rezolvat și problema plăților suplimentare pentru orele lucrate în plus, în weekend sau de sărbători legale.
În acest an, veniturile celor 127.000 de angajați ai MAI vor creste cu 4-5%, așa cum a fost prevăzut în Programul de Guvernare. Continuăm implementarea măsurilor economice și sociale de care România și românii au nevoie”, a scris deputatul pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.