Acasă Actualitate SFATURI PENTRU „VOI”

SFATURI PENTRU „VOI”

160

      Pornind de la devotamentul față de țara unde am crescut, v-aș încuraja să întreprindeți fapte, având în vedere priorități, care să aibă impact puternic asupra instituțiilor statului din lumea noastră, dar mai ales pentru a „corecta” și îmbunătăți viața tuturor românilor din țară și spre a-i aduce înapoi pe cei plecați.

V-aș putea sugera „PAȘII” prioritari pe care să-i începeți imediat spre demersul fundamental, amplu ce se cuvine să-l întreprindeți, după cum urmează:

1. „TREZIREA” LA REALITATE, pornind de la sentimentele pe care vi le-au „trezit” cei 33 de ani de capitalism românesc „original” nefuncționabil.
2. Să vă dedicați „absolut” și fără echivoc, tuturor angajamentelor și promisiunilor sustenabile din programul în baza căruia ați fost aleși!
3. Să ascultați și să pricepeți și înțelepciunea altora pentru a vă transforma, voi înșivă, în adevărați responsabili pentru VIITORUL NAȚIUNII.
4. Să vă deschideți, cu simț patriotic, inimile și mințile spre „posibilitățile” existente, folosindu-le pentru TOȚI în baza principiilor de egalitate și echitate.
5. Să deveniți cu toții conștienți privind nevoia de schimbări radical-pozitive spre binele național.
6. Să acționați cu toate forțele pentru înfăptuirea acestui BINE NAȚIONAL, căci către el tind toți românii și spre a evita „PERICOLUL 2050”, cu o ROMÂNIE depopulată.
7. Puneți capăt propriei lăcomii și eliminați scuzele și justificările care să „motiveze” averile uriașe ale „tuturor” celor fără Dumnezeu.
8. Puneți capăt indiferenței față de cei mulți, a căror viață și existență capătă, parcă, tot mai mult trăsăturile disperării și depresiei, mulți părăsind țara.
9. Dintr-un început „investiți” loial și patriotic într-o JUSTIȚIE NAȚIONALĂ „dreaptă” și independentă, capabilă să câștige „războiul” cu nedreptățile și corupția.
10. Înțelegeți de ce națiunea noastră, poate printre cele mai bogate din lume, a ajuns să-și plângă de milă.
11. Ascultați și pe cei NEÎNSEMNAȚI și chiar urmați-le exemplul, căci de foarte multe ori opiniile lor pot „instrui” și influența, în bine, chiar și pe cei din „vârful piramidei”.
12. Să nu vă „scuzați” niciodată în privința nivelului scăzut de trai al celor mulți, căci țara noastră poate hrăni cu „mâncare și apă”, nu doar 20 de milioane, ci cel puțin 80 de milioane de indivizi.
13. „Călcați” pe urmele marilor înaintași ai nației, „ascultați” îndemnurile lor istoric-patriotice și urmați-le pilda spre a dezvolta ROMÂNIA, de la contextul economic la mediul și modul de viață, cu locuri de muncă și venituri pentru TOȚI, de la copii la adulți și pensionari, făcându-i să vibreze patriotic, că trăiesc în ȚARA LOR.
Nu lăsați la voia întâmplării „necesitatea” infrastructurii rutiere și feroviare, căci doar un sistem de transport eficient „întreține” viața în toate colțurile țării, în contextul unei integrări reale în EUROPA.
14. DEMONSTRAȚI că AVEȚI CAPACITATEA de a CREȘTE NIVELUL DE EDUCAȚIE ca o ADEVĂRATĂ revoluție PENTRU CA toți SĂ DEVINĂ CONȘTIENT de INTERESAȚI în făurirea unei societăți umane românești drepte și „binefăcătoare”.
15. Luptați din răsputeri pentru „a-i apăra” pe oameni de boli printr-un sistem medical de calitate și ieftin, cu medicamente, dar și cu „DĂRUIRE” NAȚIONALĂ, ce să prevină și să vindece „NESĂNĂTATEA” ce lovește necruțător milioane de români.
16. „PRIVIȚI” în VIITOR printr-un sistem național de cercetare, căci istoria demonstrează că ROMÂNII au fost pionieri în domenii cu „tehnologii” ce pot explica ceea ce este „dincolo de LUME și nu se vede”.
17. Aveți curaj și „comunicați” cu LUMEA pentru a contribui la soluționarea conflictelor și încleștărilor inutile.
18. FIECARE faceți-vă propria CONFESIUNE lămurindu-vă cine sunteți, de ce vă aflați „ACOLO” și cum să „ajungeți” să îndepliniți ce v-ați propus prin program.
19. Puneți-vă în fiecare zi întrebări la care să răspundeți cât mai clar și fără echivoc pentru a vă îmbunătăți motivația și misiunea de demnitar, astfel ca cei mulți să fie încredințați că au votat și ales cu bună credință.
20. GĂSIȚI PUTEREA de a vă transforma pe VOI ÎNȘIVĂ spre a îndeplini tot ce ați promis țării și poporului, căci astfel veți simți un sentiment de „eliberare” ca o EUFORIE în a vă servi patria și poporul.
Iar NOI, cei mulți, să putem spune:
„- În SFÂRȘIT a SOSIT VREMEA NOASTRĂ!”

Profesor,
ION PĂTRAȘCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.