Acasă Actualitate De râsul lumii, la Poliția Olt! Un ofițer iresponsabil și o gagică...

De râsul lumii, la Poliția Olt! Un ofițer iresponsabil și o gagică nervoasă, cu pistol…

1009
     Este incredibil! Degradant pentru sistemul polițienesc din România, ceea ce s-a petrecut în această noapte, la Slatina. Comunicatul de presă, oferit de instituție, prin purtătorul de cuvânt, este povestea coafată a unei situații incredibile. Practic, această întâmplare pune într-o lumină proastă un întreg sistem. Iată cum spun colegii polițiști, un banc autentic:
„În cursul acestei nopți, în jurul orei 00.54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului. Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală. În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

UPDATE! Surse medicale confirmă că starea poliţistului este una destul de gravă. Pacientul este în comă profundă, iar examenele specifice arată că zona emisferului cerebral stâng este distrusă, iar leziunile sunt severe. Acum, se fac eforturi pentru salvarea vieţii lui Bogdan Dumitrescu. Orele următoare sunt critice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.