Acasă Actualitate Precizări importante de la Compania de Apă Olt!

Precizări importante de la Compania de Apă Olt!

178

În vederea îmbunătățirii calității apei potabile furnizate beneficiarilor, SC COMPANIA DE APĂ OLT SA va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina, în acest sens, vă facem cunoscut programul acestor lucrări din săptămâna de lucru 29 ianuarie 2018 – 02 februarie 2018:

– 30 ianuarie 2018, spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de jos a municipiului Slatina, de la ora 22:00, până a doua zi, la ora 05:00.
– 31 ianuarie 2018 și 01 februarie 2018, spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 22:00 până a doua zi, la ora 05:00.

Menționăm că în data de 31 ianuarie 2018, utilizatorii serviciului de alimentare cu apă potabilă branșați la rețelele publice din străzile: Pitești, Prelungirea Pitești, Constructorului și Cireașov (sectorul cuprins între srada Pitești și strada Crișan), vor avea ăresiunea la apă scăzută, între orele 00:00 și 04:30 pentru branșarea unor hidranți de incendiu.

Pe parcursul desfășurării lucrărilor și p perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
Notă: NU SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI POTABILE!

Șef Serviciu Secundar Slatina,
Ing. Rață Florea

Articolul precedentCeauşescu, la centenar. Proclamaţia de Scorniceşti
Articolul următorMigrații de ieri și de astăzi, un liant pentru Europa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here