Acasă Politic Unșpe̕ fete!

Unșpe̕ fete!

410
      Cu o zi înaintea Conferinței Județene a Partidului Național Liberal Olt, la sediul ALDE a avut loc o conferință de presă prezidată de deputatul Mihai Niță, președinte ALDE Olt, secondat de Ioan Ciugulea, demnitar al aceluiași partid, la CJ Olt.
După garoafele albe oferite reprezentantelor din presa locală, Mihai Niță a prezentat unșpe̓ fete, doamne și domnișoare venite în partid de la PNL. Echipa este formată din: Ionela Truică, Maria Mihai, Maria Pitiș, Ionela Mitrică, Magdalena Pîrvu, Cristina Cojocaru, Elisabeta Mandache, Andreea Dobrescu, Florentina Stancu, Alina Duminică, Elena Iotu. Echipă completă, care nu se mai regăsea, din cauza comunicării defectuoase, în PNL Olt, conform declarație făcută de ultima enumerată…
Detaliile trecerii contează mai puțin. Partidele politice sunt vase comunicante. Presiunea exercitată sau forțele interne trimit componenta umană dintr-o parte în alta. Cert este că astăzi, la ALDE Olt, se formează un nucleu liberal în exil.
În altă ordine, pe 17 martie, au loc alegeri în cadrul partidului. Nu e glumă: Ciugulea nu candidează! Niță, în schimb, da!
Articolul precedentJandarmeria Olt, la raport!
Articolul următorUn deputat de Olt, despre Declarația 600. Vești bune!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here