Acasă Actualitate Percheziţii la Olt!

Percheziţii la Olt!

267

Poliţiştii olteni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat 17 percheziții, în municipiul București și în județele Olt, Dolj, Teleorman, Sibiu, Giurgiu și Ilfov. Persoanele bănuite au cauzat un prejudiciu de 2.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.Astfel, au fost puse în executare 14 mandate de aducere.

„La acțiune participă peste 70 de polițiști din Olt, din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și de la inspectoratele de poliție județene Dolj, Teleorman, Sibiu, Giurgiu și Ilfov.
În fapt, administratorul unei firme din județul Olt este bănuit că, în perioada 2011 – 2016, ar fi înregistrat achiziţii fictive, constând în obiecte de mobilier urban, de la 14 societăți comerciale, cu scopul de a diminua obligațiile de plată către bugetul de stat, sustrăgându-se astfel de la plata impozitului pe profit și a T.V.A..
Plățile între firme au fost făcute prin numerar, iar bunurile a căror proveniență nu a putut fi justificată, au fost tranzacționate ulterior către instițutii și unități administrativ-teritoriale. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este în valoare de aproximativ 2.000.000 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.