Acasă Actualitate Biciclişti… în stare de ebritate

Biciclişti… în stare de ebritate

107

De Ziua Culturii Naţionale, pe 15 ianuarie, poliţiştii olteni au dat de doi biciclişti. Unul de pe la Izvoarele şi altul de pe la Ianca. Ambii cu biciclete, ambii dominaţi de spiritul lui Bachus.
În ziua cu pricina, un biciclist din comuna Izvoarele a fost accidentat, iar poliţiştii s-au deplasat pentru a vedea cum stau lucrurile. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Izvoarele, în timp ce se deplasa cu bicicleta, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare condiţiilor de drum acoperit cu gheaţă şi zăpadă, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi i-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
La scurt timp, în altă parte a judeţului, în comuna Ianca, polițiștii au efectuat cercetări în cazul unui alt biciclist accidentat. În urma verificărilor, a reieșit faptul că un bărbat, de 61 ani, din comuna Ianca, în timp ce se deplasa cu bicicleta, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. În urma evenimentului, a rezultat rănirea acestuia, care a fost transportat la o unitate medicală. Polițiștii au testat biciclistul cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi i-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.