Acasă Actualitate În plină criză! O provocare!

În plină criză! O provocare!

127

Primăria municipiului Slatina anunță lansarea concursului „Slatina 650” cu ocazia împlinirii a 650 de ani de atestare documentară a localității, eveniment ce va fi celebrat printr-o suită de manifestări în perioada 20-24 ianuarie. Astfel, toți cei care vor dori să se alăture sărbătorii comunității slătinene, din orice colț al lumii s-ar afla, o vor putea face până la finalul acestei luni prin transmiterea unui simplu mesaj sau fotografie pe Facebook folosind hashtagul #slatina650.

Locuitorii municipiului Slatina care doresc să participe la concurs pot posta deasemenea pe Facebook fotografii mai vechi sau mai noi cu diverse locuri de pe raza municipiului cu precizarea că, la fiecare asemenea postare – la finalul sau începutul ei, va trebui să scrie hashtagul #slatina650.
Cele mai frumoase mesaje, cele mai grăitoare fotografii, cele mai inspirate imagini din istoria municipiului nostru vor fi premiate de Primăria Slatina până la finalul lunii ianuarie. Detalii despre premiere vor fi anunțate din timp.
Totodată, amănunte despre concurs pot fi aflate și pe siteul „www.slatina650.ro” care tocmai a fost lansat de Primăria Slatina în onoarea sărbătoririi în acest an a 650 de ani de atestare istorică a municipiului, programul complet al manifestărilor putând fi consultat pe siteul instituției www.primariaslatina.ro.
Foloseşte #slatina650 de oriunde ai fi în lume şi vei fi premiat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here