Acasă Actualitate Război la Primăria Caracal! Acelaşi scenariu…

Război la Primăria Caracal! Acelaşi scenariu…

490

Disensiunile din cadrul vârfului administraţiei municipiului Caracal s-au acutizat în a doua parte a anului 2017. Echipa din campania pentru alegerile locale este doar o amintire. Sfătuit de unii dintre colaboratori, mai mult sau mai bine acreditați, mai mult sau mai puțin bine intenționați, primarul municipiului, medicul Radu Liviu a început să vadă dușmani peste tot. Cel mai evident, în această categorie, viceprimarul Octavian Stănescu…
Dacă la sfârșitul lui 2017 relația dintre cei doi devenea instituțională, asta după ce atribuțiile viceprimarului erau pasate spre un administrator public, câine credincios stăpânului, de vineri – 5 ianuarie 2018, oficial, prin dispoziție, viceprimarul a rămas fără atribuții de serviciu.
Ambii sunt de la PSD (primarul și viceprimarul), campanie au făcut împreună, iar unii spun că mai mult vicele pentru primar. Și, nu e numai atât: pierdut în jocuri mărunte, în războaie inutile, Radu Liviu începe să nu mai vadă pădurea din cauza copacilor. Adevăratele probleme ale municipalității caracalene sunt din zona infrastructurii, a curățeniei, a promisiunilor neonorate. Multe, din păcate, la număr. În niciuna nu e vorba de atribuțiile viceprimarului.
Altfel, nici ceilalți primari ai Caracalului, de până în Radu Liviu, nu au câștigat războiul cu viceprimarul Stănescu. Însă, când nu e înțelegere, sau când alții suflă în ureche, nu mai e mai nimic de făcut. Sau, o fi o modă a începutului de an în PSD. Tonul l-au dat Dragnea și Tudose. Doi lideri naționali, preocupați de mărunțișuri, în loc să abordeze marile așteptări și marile probleme ale României.
Pe subiectul Caracalului vom reveni! Contactat telefonic, Radu Liviu nu mai răspunde de mult, iar Octavian Stănescu s-a mărginit să confirme doar retragerea atribuțiunilor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.