Acasă Cultură Viitorul sună frumos! Elissa Popovici, mica prințesă a muzicii populare de la...

Viitorul sună frumos! Elissa Popovici, mica prințesă a muzicii populare de la Olt!

474

         O fată micuţă de statură, cu o voce angelică şi cu gropiţe în obrăjori. Cam așa poate fi prezentată, în câteva cuvinte, ELISSA POPOVICI, o tânără interpretă aflată la început de drum, care stârnește ropote de aplauze la fiecare spectacol, o artistă despre care, cu siguranță vom auzi foarte multe lucruri frumoase pentru mulți ani de acum înainte…

Apreciată de nume cunoscute ale muzicii populare românești…
Elissa Popovici cucereşte și strălucește la fiecare apariție pe scena. Simplu și fără să aibă nevoie de ajutorul nimănui… Pe lângă vocea și frumuseţe ei, dar şi a portului popular, pe care cu mândrie și respect îl poartă, tânăra, originară din Balș, este o fată silitoare şi foarte talentată.
Încurajată și susținută de cei care îi sunt mereu aproape, micuţa interpretă de muzică populară, membră a Ansamblului Folcloric „Poarta Olteniei” – GAL Ghimpețeni, dar și a grupului „Mlădiţele Oltului”, se bucură și de aprecierile marilor artişti ai scenei muzicale populare româneşti: Nina Predescu, Maria Cârneci şi Ioana Lătăreţu. A pornit pe drumul muzicii, la vârsta de 6 ani, indrumată fiind de interpreta și profesorul de canto, Victoriţa Cică.
Astăzi, deși nici nu a împlinit încă 9 anișori, Elissa Popovici are deja un palmares extrem de bogat, pentru un copil de vârsata sa, adunând premii peste premii și obținând aprecierile tuturor celor ce o ascultă și o privesc pe scenele din toată țara.
Premiul I şi Marele Trofeu la Festivalul „Domnica Trop” – Târgu-Jiu; Premiul II și Marele Trofeu „Maria Lătăreţu”; Premiul I – concurs „Mândre Cântece”; Premiul I – concurs „Folclor pe Amaradia”; Premiul II „Carul cu Flori” – Corabia; Trofeul „Voci de Primăvară” – Craiova; Premiul II – concurs „Vreau să cânt” – Craiova; Premiul III „Vocea Romanaţului” – Caracal; Premiul de onoare al Litoralului Românesc, sunt doar câteva din cele mai importante premii obținută de tânăra interpretă de la Olt, viitorul frumos al muzicii populare românești…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.