Acasă Actualitate Spectacol organizat de OFSD Olt. Copiii din centrele DGASPC Olt au primit...

Spectacol organizat de OFSD Olt. Copiii din centrele DGASPC Olt au primit daruri de la Moş Crăciun!

222

Ca în fiecare an, femeile social-democrate au organizat un eveniment prin care dăruiesc zâmbete, speranţe şi multe cadouri. Anul acesta, evenimentul a fost unul special. La Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, din Slatina, 30 de copii din centrele DGASPC Olt au oferit un spectacol plin de muzică şi dans, iar în schimbul spectacolului, aceştia au primit cadouri de la Moş Crăciun.
„Astăzi, OFSD Slatina organizează un spectacol cu copiii de la DGASPC în care ei, cu muzică şi dans tradiţional, ne vor încânta cu voioşie şi cu generozitate. La final, pentru că ei au fost cuminţi, va veni şi Moş Crăciun, cu daruri din partea echipei OFSD”, a spus Cornelia Sulger, preşedinte OFSD Slatina, la începutul spectacolului.

Spectacolul nu putea avea loc fără o echipă unită, aşa cum este organizaţia femeilor social-democrate. Membrele s-au reunit din tot judeţul, marţi, 19 decembrie a.c., pentru a-i susţine pe micuţii din centrele DGASPC din Olt. Darurile pentru micuţi au fost achiziţionate de preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.
„Organizaţia Femeilor Social-Democrate Olt este mereu prezentă în mijlocul oamenilor, iar de Crăciun, femeile, îndeosebi, dar şi membrii PSD simt nevoia să arate că sunt mai buni. Spectacolul de astăzi este unul care menţine tradiţia de fiecare an a OFSD. La evenimentul acesta participă femei social-democrate din întreg judeţul şi le mulţumesc tuturor că sunt alături să dăruiască o picătură din sufletul lor, copiilor de la DGASPC – 30 de copii foarte cuminţi vor primi daruri de la Moş Crăciun, daruri care au fost achiziţionate cu sprijinul preşedintelui C.J. Olt, domnul Marius Oprescu, căruia vrem să-i mulţumim. În judeţ se desfăşoară activităţi toată săptămâna”, a declarat Felicia Man, preşedintele OFSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.