Acasă Actualitate Vicepremierul Paul Stănescu, la Brăila: „Investiţia în infrastructură reprezintă una dintre priorităţile...

Vicepremierul Paul Stănescu, la Brăila: „Investiţia în infrastructură reprezintă una dintre priorităţile de guvernare”

51

Drumurile județene DJ 203R şi DJ211-Lișcoteanca (km22+500-km24+500) din județul Brăila vor beneficia modernizate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Contractul de finanţare, în valoare de 3.804.267,54 de lei, a fost semnat vineri, 15 decembrie, de către viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, şi Francisk Chiriac, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila.
„Vă felicit pentru importanţa pe care o acordaţi, la nivel de judeţ, modernizării infrastructurii, în condiţiile în care investiţia în infrastructură reprezintă una dintre priorităţile de guvernare. În vizitele mele prin ţară am insistat ca aleşii locali să demareze proiectele aprobate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală pentru că, prin acest program şi prin intermediul fondurilor europene, se poate moderniza şi reabilita infrastructura de bază (apă-canalizare, școli, spitale, drumuri etc.) la nivelul tuturor localităților”, a precizat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

Până în prezent, în judeţul Brăila, din 55 de contracte de finanţare aprobate (care includ 99 de obiective de investiţii), au fost semnate, prin PNDL etapa a II-a, 33 de contracte de finanţare. Pentru Consiliul Judeţean Brăila sunt finanţate 6 obiective de investiţii, în valoare de 61.782.186,30 de lei, care vizează modernizarea a 46,520 km de drumuri judeţene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.