Acasă Actualitate Programări on-line pentru paşapoarte

Programări on-line pentru paşapoarte

417

Din data de 15 decembrie, tot oltenii interesaţi de preschimbarea a paşapoartelor, au la dispoziţie o aplicaţie cu ajutorul căreia se pot programa.

„La nivelul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Olt a fost lansată astăzi, 15 decembrie 2017, aplicația de programare on-line pentru eliberarea de pașapoarte, programările putând fi făcute începând cu data luni, 18 decembrie 2017.  Aplicația poate fi accesată la adresa http://epasapoarte.ro/Home/Programare sau de pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt – www.prefecturaolt.ro. Pentru mai multe informații rugăm cetățenii să se adreseze lucrătorilor Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Olt, la numerele de telefon 0770.822.771 sau 0249.436.846.”, se arată în comunicatul de presă remis de Prefectura Olt.

Totodată, se mai oferă şi câteva recomandări: cetăţenii să verifice valabilitatea actelor deținute și să se programeze din timp pentru a evita aglomerația; cetăţenii să se prezinte la ghişeu la ora şi data rezervată, având asupra lor toate documentele necesare; înainte de completarea programării, cetăţenii să se asigure că deţin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită şi netransmisibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here