Acasă Administrație Primar din Olt, demis! Ordin secretizat…

Primar din Olt, demis! Ordin secretizat…

822
       Susținut de PSD la instalarea sa în funcția de prefect, profesorul Silviu Neacșu își respectă, în mare parte, fișa postului…
Deși profesor de matematică, domnia-sa este un abil comunicator și foarte atent la ceea ce înseamnă expresia activității sale în spațiul public. Până la urmă, chiar prefectura, ca instituție, în ansamblu, se apropie de calitățile apei sfințite: nu face nici rău, nu face nici bine. În relația cu media locală, uneori, comunicarea e parțială și ușor manipulatoare. Aflăm de ședințe în care se înființează comisii, de întâlniri în care se stabilesc comitete și se propun măsuri pe care toată lumea prezentă le uită cum iese de la Dialog Social.
Exemplul comunicării parțiale, iar adevărul spus pe jumătate este deja minciună, privește ordinul emis de prefectul de Olt, privind încetarea de drept, din funcție, a primarului ales de la Ghimpețeni, Constantin Dobre, în data de 5 decembrie 2017.
Păcate cu Agenția Națională de Integritate. Ordinul nu a avut loc într-o comunicare către media. Ținut la sertar, naște întrebări. Dacă Dobre ar fi fost de la PNL, am fi aflat de măsura luată, nu? Dacă nu e voie de la partid, când se întâmplă unuia din echipă, atunci este o altă poveste. Căci, nu în fiecare zi, înainte de termen, un primar pleacă acasă.
În consecință, așteptăm, cu interes, următoarele comunicate de presă de la Prefectura Olt! Despre comisii și comitete. Stropite cu apă sfințită, trecută prin petale de trandafir…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.