Acasă Actualitate Poliţia, în acţiune!

Poliţia, în acţiune!

170

Polițiștii au depistat, în trafic, 4 persoane care conduceau fără poseda permis de conducere. Astfel, se face că, vineri, 08 decembrie a.c., polițiștii bălşeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din localitate, care conducea un autoturism având număr de înmatriculare provizoriu, deoarece autorizaţia de circulaţie era expirată din 21 noiembrie a.c. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Tot în aceeaşi zi, polițiștii au depistat un bărbat, de 28 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 546, pe raza comunei Brebeni, având permisul de conducere suspendat din data de 05 decembrie a.c. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Alte activităţi ale poliţiştilor:
„- polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dăneasa au depistat, pe D.J. 679, pe raza comunei Mihăeşti, un bărbat de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.
– un bărbat, de 33 de ani, din comuna Poboru, a fost depistat, pe raza localității, de polițiștii Secției de Poliție Rurală Scornicești, în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere.
– polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt au depistat în trafic, un bărbat, de 26 de ani,din orașul Piatra-Olt, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
– sâmbătă, 09 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Scornicești, în timp ce acționau în trafic, au depistat un bărbat, din municipiul Pitești, județul Argeș, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat pe raza comunei Topana. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
– poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vişina au acționat pe raza de competență, în vederea prevenirii evenimentelor produse în urma încălcării normelor rutiere de către participanții la trafic.
Cu această ocazie, a fostdepistat un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”, conform comunicatului de presă remis de IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.