Acasă Învățământ ‘Give 5 :A healthy living toolbox – the whole school program”

‘Give 5 :A healthy living toolbox – the whole school program”

227

La 1 septembrie 2017 a fost lansat proiectul de parteneriat strategic acțiunea K219 – doar între școli intitulat :”Give 5 :A healthy living toolbox – the whole school program” la care Școala gimnazială Izbiceni este parteneră.
Între 15 și 19 octombrie 2017 s-a desfășurat prima mobilitate transnațională la Lubsko, în Polonia – țara coordonatoare a proiectului la care au participat din partea școlii noastre Ionel Bădica – coordonatorul proiectului și Florea Ciprian Stanciu – Director adjunct.
La întâlnirea din Polonia au participat pe lângă Coordonatoarea europeană a proiectului,Maria Urys, Doamna Director a școlii, reprezentanți ai comunității locale din orașul Lubsko și delegați din : Portugalia,Spania,Italia,Lituania, Macedonia și Turcia.
Au fost purtate discuții cu privire la posibile probleme legate de primirea cu întârziere a grantului de către unele școli partenere,lipsa de cadre didactice participante la mobilități care să cunoască limba engleză;de asemenea, s-au stabilit datele pentru viitoare mobilități cu schimburi de elevi din Portugalia și Italia(în Ianuarie și respectiv în martie 2018),a fost schimbat locul desfășurării mobilității transnaționale din mai 2018,s-au luat decizii importante în legătură cu procedura de votare a logo-ului proiectului,evaluarea chestionarelor elevilor,alegerea ca principal canal de comunicare portalul e-twinning, unde elevii care vor participa la mobilități se vor cunoaște mai bine și vor participa la mobilități virtuale înaintea mobilităților fizice. De administrarea portalului e-twinning se va ocupa partenerul italian.
S-au stabilit de comun acord modalitățile de diseminare ale proiectului în mass-media locală, blog, Facebook, platforma oficială Erasmus +,prin folosirea de prezentări powerpoint,pliante,broșuri,bannere,postere.Broșurile vor fi redactate în limba engleză și limbile native ale participanților.

Reprezentanții școlii noastre alături de colegii din țările partenere și de coordonatoarea proiectului au participat de asemenea la unele activități culturale desfășurate în orașul Lubsko, fiind organizate excursii animate cu ghid și în orașele Gubin și Zielona Gora.

Coordonator proiect:
Ionel Bădica

Această publicație (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului iar UE nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.