Acasă Editorial Ziarul de Olt, 14 ani!

Ziarul de Olt, 14 ani!

221
Pe 4 decembrie 2003, apărea pe piaţă primul număr al săptămânalului Ziarul de Olt. Ideea lansării unui nou ziar, pe piaţa media oltenească, a fost una de moment. O idee care s-a transformat într-un proiect media care rămâne, după 14 ani, în care s-au întâmplat multe, în care componenţa redacţională a suferit modificări, Suntem tot în Casa de Cultură a Tineretului, la etajul unu, cum intri în hol, în partea dreaptă…
Redacţia, în care nu te poţi rătăci niciodată, a avut menirea de a-i ţine uniţi pe toţi cei care au lucrat şi lucrează la această publicaţie: Valentin Vidu, Florina Pătru, Iustina Vasile, Anca Stancu, Marius Cincă, Florina Popa (plecată spre o altfel de redacţie, în 2012, lăsând un gol mare în presa locală), Claudiu Ene, Andi Sârbu, George Piţulescu. La acest ziar au contribuit şi oameni care au avut şi au un cuvânt de spus, cuvântul care aduce plus valoare săptămânalului: prof. Ion Ceauşu (plecat într-o lume mai bună), prof, Ion Pătraşcu, prof. Gabriel Pătraşcu, prof. Nicolae Bădiţă, Ion Anuța, Andreea Dicu, prof. Alin Bolboaşă Şofaru, Andreea Ioana Dogeanu, Andreea Ioana Gheorghe şi mulţi alţii. 14 ani au trecut repede, însă paginile săptămânalului nostru vorbesc despre cele mai importante evenimente pe care le-am redat în forma lor brută, lăsându-vă pe dumneavoastră, cititorii noştri fideli, să fiţi bine informaţi şi să aveţi propria concluzie. Pentru că am considerat că nu vă informăm îndeajuns, în 2013 am investit în modernizarea site-ului www.ziaruldeolt.ro, astfel încât, printr-o interfaţă prietenoasă, să prezentăm informaţiile şi în spaţiul virtual. De asemenea, în acelaşi ani, am lansat şi pagina de Facebook a ziarului, pentru a ne putea urmări activitate, a putea să o apreciaţi şi să ne trimiteţi opiniile şi sesizările.
Noul val ne împinge doar către mediul online, cu îndemnul de a renunţa la ediţia tipărită. Nu ne conformăm şi nu cerem scuze valului. Rămânem şi pe ediţie tipărită. Din respect faţă de ideea clasică presă, din respect faţă de dumneavoastră, cititoul care ţine în mână paginile publicaţiei noastre şi nu trebuie să conecteze ziarul la prima priză, pentru că se descarcă bateriile. Bateriile noastre nu se vor descărca niciodată, pentru că suntem alimentaţi de energia pe care ne-o transmiteţi cu fiecare articol pe care îl citiţi.
Acum, avem buletin. Am împlinit vârsta de buletin. Acest lucru ne ambiţionează să mergem înainte, să împlinim şi vârsta majoratului şi să mergem mai departe.
Rămânem, atât pe online, cât şi pe print, atâta timp cât veţi crede în munca noastră, pe care o facem în credinţă şi v-o dedicăm cu fiecare articol pe care îl scriem. Rămâneţi alături de noi, atât pe site-ul noastru, www.ziaruldeolt.ro, şi pe pagina de Facebook. Vă mulţumim!
Redacţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.