Acasă Actualitate Poliţia Locală Slatina, la raport!

Poliţia Locală Slatina, la raport!

219

Serviciul Public Direcţia Poliţia Locală Slatina prezintă un raport recent al activităţii din perioada 20.11.2017 – 26.11.2017. Poliţiştii locali au desfăşurat activităţi ce au avut ca obiectiv principal asigurarea ordinii publice, combaterea fenomenului de cerşetorie și a comerţului stradal neautorizat.
Astfel, pentru nereguli constatate, polițiștii locali au aplicat un număr total de 126 sancțiuni contravenționale din care cele mai multe au vizat abateri de la OUG nr.195/2002, respectiv:
97 sancțiuni contravenționale, segmentate astfel: 85 sancțiuni aplicate pentru opriri neregulamentare;
cinci sancțiuni contravenționale pentru acces interzis; două sancțiuni aplicate pietonilor și bicicliștilor care s-au angajat în traversarea prin loc nepermis; o sancțiune contravențională aplicată pentru staționare interzisă; patru sancțiuni aplicate pentru încălcari ale normelor legale privind circulația vehiculelor cu masă autorizată de peste 3,5 tone pe drumurile din municipiul Slatina- lipsă autorizație specială de transport. Conform prevederilor Legii 61/1991, au fost aplicate, şase sancțiuni contravenționale pentru pentru consum de alcool în locuri publice și trei sancțiuni contravenționale pentru cerșetorie. Pentru nerespectarea prevederilor cuprinse în H.C.L. Nr.490 /2014, au fost aplicate un număr de 20 sancțiuni contravenționale, respectiv: 5 sancțiuni contravenționale pentru exercitarea activității de comerț fără achitarea taxelor aferente; 2 sancțiuni aplicate pentru expunerea, vînzarea și prestarea serviciilor în zona căilor de acces si pe spații verzi, 7 sancțiuni contravenționale, au fost aplicate pentru depozitarea gunoi menajer în alte locuri decât cele special amenajate, patru sancțiuni aplicate pentru blocarea cale de acces și 2 sancțiuni contravenționale aplicate pentru oprirea în alveolele special create pentru mijloacele de transport în comun. Astfel, totalul sancţiunilor aplicate a fost de 126, iar cuantumul valoric al amenzilor aplicate a fost de 30125 lei. Solicitări la 954: 42. Total autosesizări prin intemediul sistemului de monitorizare: 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.