Acasă Actualitate Simpozion pentru copiii din sistemul de protecție

Simpozion pentru copiii din sistemul de protecție

205
foto: dgaspc-olt.ro

Simpozioanele, pe lângă faptul că sunt evenimente prin care etalează coafuri, vestimentaţii, tocuri şi ceva cravate, pot veni, cu soluţii clare şi uşor de aplicat, în sprijinul unor persoane care au mare nevoie de ajutorul statului şi al tuturor.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt va organiza miercuri, 15.11.2017 ora 10:00, în Sala Consilului Județean Olt un simpozion pentru copiii din sistemul de protecție cu o primă tematică: „Prevenirea traficului de persoane din rândul tinerilor”, cu participarea reprezentanților Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Teritorial Craiova.
Cea de-a doua tematică este „Integrarea socială a copilului din sistemul de protecție pe piața forței de muncă”, avand ca invitați reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Olt, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, precum și specialiști în recrutarea forței de muncă și în pregatirea persoanelor în vederea integrării acestora în piața muncii. DGASPC Olt spune că față de această categorie există un real interes și s-au intreprins pași importanți în îmbunătățirea vieții lor și în integrarea lor socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.