Acasă Politic Comunicare adevărată, informație falsă!

Comunicare adevărată, informație falsă!

337
     Ceea ce se cunoștea în spațiul public a fost oficializat de către comunicatorii PNL Olt. Alegerile programate pe 17 noiembrie 2017, pentru desemnarea unui președinte ales, urmare a decesului lui Costel Moisescu, pe 13 octombrie a.c., se amână pentru o dată nedefinită…
Textul trimis de la partid, de pe mailul Anei Maria Ciaușu, de la secretariatul general al PNL Olt, spune în felul următor: „Ca urmare a faptului că, președintele Partidului Națioal Liberal, dl. Ludovic Orban este plecat într-o vizită de lucru în SUA, în perioada 10-19 noiembrie 2017, întrunirea Comitetului de Coordonare Județean al Filialei PNL Olt programată pentru data de 17 noiembrie 2017 este amânată la o data pe care o vom comunica ulterior”.
Deși poziția publică este asumată de Liviu Voiculescu, președintele interimar al PNL Olt, informația este falsă. Chiar dacă, jurnalistic, avem o comunicare adevărată. Pur și simplu, alegerile sunt anulate, nu amânate, după ce în urechea lui Ludovic Orban i-a suflat, destul, în ultimul timp, un liberal, cum că Liviu Voiculescu ar fi vizat de un proces de incomatibilitate. Carevasăzică, inculpatul Orban a putut candida și câștiga președinția PNL, la nivel național. Votat, atunci, și de Liviu Voiculescu, aflat în echipa pro-Orban, lângă regretatul Costel Moisescu. Acum, când Ludovic Orban ar fi trebuit să întoarcă răspunsul unui om care beneficiază de prezumția de nevinovăție, n-a mai fost așa.
Președintele PNL, un om respectat de pesediști, a dat-o la întors. Rămâne de văzut cum va proceda, la numirea interimară, ca președinte la Olt, a celui care i-a suflat în ureche… Altfel, despre Ludovic Orban, poporul liberal nu prea mai vrea să audă prin județul Olt.
Altfel, nu scrie nicăieri că la alegeri trebuie neapărat să participe și Orban pentru a fi declarate statutare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.