Acasă Politic Schimbare şoc în conducerea Consiliului Judeţean Olt!

Schimbare şoc în conducerea Consiliului Judeţean Olt!

1317
     Nimic nu prevestea, până acum o scurtă perioadă de vreme, ceea ce este inevitabil, o chestiune de timp, o schimbare importantă la nivelul conducerii Consiliului Judeţean Olt. Pe fondul unor nemulţumiri în cadrul ALDE Olt, acolo unde o parte importantă din membrii de bază ai partidului nu-i recunosc contribuţia la dezvoltarea structurilor din teritoriu, Ioan Ciugulea este în pericol. De a fi schimbat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt. Nemulţumiţii, dacă nu au făcut până acum, vor face zilele acestea, drumul pentru a obţine firmanul la Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele partidului. Sub rezerva anonimatului, un vicepreşedinte ALDE Olt spune că: „Ciugulea nu plimbă decât un Duster, de la deal la vale. Oamenii, care vin din teritoriu cu probleme, la Consiliul Judeţean, le rezolvă, mai degrabă, la Oprescu sau la Delureanu. În partid, nu vrea să vină nimeni de teamă că i se slăbeşte poziţia sa. Pentru el, partidul înseamnă doar Dida şi Ileana Ghiţă. Noi nu permitem! Trebuie să îl convingem pe Tăriceanu că Ioan Ciugulea este frână pentru ALDE Olt. Dacă până acum am crezut că depăşeşte momentul de acomodare cu funcţia, iată că, în continuare, este departe de toţi cei care vor să facă din ALDE la Olt cea mai importantă forţă de dreapta”.
Schimbarea din funcţia de vicepreşedinte ar urma să se facă în şedinţa de consiliu judeţean, când, cei de la ALDE, pot veni cu o nouă propunere de vicepreşedinte după retragerea sprijinului politic al actualului demnitar de la ALDE Olt.
Precizăm că Ciugulea a mai fost vicepreşedinte al CJ Olt de unde a demisionat în iulie 2014, motivând pregătirile sale de trecere la un alt partid politic. A ales să demisioneze, pentru a nu fi pus în situaţia de a fi dat afară. Atunci spunea că îşi face bagajele şi aşteaptă venirea succesorului. Deci, antrenamentul există.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.