Acasă Actualitate Emanuel Botan, adjunct al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova

Emanuel Botan, adjunct al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova

277

Fostul purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, Emanuel Botan este, din data 16.10.2017, noul adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, împuternicit pentru o perioadă de şase luni sa îndeplinească această atribuţie. Până la momentul numirii în noua funcţie, Botan a îndeplinit atribuţiile funcţiei de şef Serviciu Management Operaţional în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.
Luni, 30 noiembrie 2017, în prezenţa colonelui Ionuţ Sindile, prim-adjunct al inspectorului general şi şef al Statului Major al Jandarmeriei Române, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a avut loc ceremonia de prezentare a noului adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.
Botan este absolvent al Liceului M.I. „Constantin Brancoveanu” Ploieşti promoţia 1996, al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Drept – Arma Jandarmi promoţia 2000 şi al cursului postuniversitar în cadrul Facultăţii de Drept a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti specialitatea „realaţii internaţionale”, în anul 2005.
În vârstă de 40 de ani, acesta este căsătorit, are doi copii şi o experienţă de peste 17 ani în cadrul Jandarmeriei Romane, activând în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, unde a ocupat diferite funcţii de execuţie şi conducere, de-a lungul timpului participând la mai multe cursuri şi programe de pregătire în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.