Acasă Actualitate Pele, ultima fentă!

Pele, ultima fentă!

1030
     Un personaj cunoscut în Slatina, mai ceva decât mulți dintre cei aflați pe culmile gloriei. Dezarmant de debordant. Optimist până la Dumnezeu și încă vreo două ture în sensul acesta. Singurul analist adevărat, care venea dimineața la cafea, la Nostim…
N-a făcut niciodată caz de originile sale etnice. Ba, din contră… Cunoscător al limbii italiene, după o practică petrecută în Peninsulă, Pele, așa cum i-a zis tot orașul lui Ionel Daragiu, a murit sâmbătă, 28 octombrie 2017, acasă, la el, la Schitu. Avea 61 de ani. Înmormântarea, luni 30 octombrie.
Spre sfârșitul verii fusese operat pe creier. O intervenție reușită, spunea chiar cel în cauză. Uite că nu a fost așa. L-a contrazis destinul. Dacă cineva ar fi vrut să aleagă un simbol al Slatinei, după 1989, Pele ar fi fost îndreptățit să candideze cu succes! Avea un simț aparte al vremurilor și punea prețul corect la diverse lucruri de anticariat, la o vorbă care trebuia auzită de cineva înainte ca de ea să afle alții. În schimb, ca o lecție pentru toți cei care l-au cunoscut, niciodată nu s-a văietat că e greu. Acum, povestea sa merge într-o lume mai bună. Dumnezeu să-l ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.